De 30ste Internationale Biologie Olympiade gaat door in Szeged te Hongarije van 14 tot 21 juli 2019. Meer informatie is beschikbaar op de website van het organiserend land, klik hier. Kijk zeker naar het promo filmpje en zorg dat je één van de twee tickets wint naar dit onvergetelijk event.

Naar jaarlijkse traditie bestaat het Belgische team uit de 2 beste Vlaamse finalisten en hun begeleider en de 2 beste Waalse finalisten en hun begeleider. Hopelijk mag ons team mooie resultaten behalen, want ze nemen het op tegen de wereldtop.

Voor Vlaanderen nemen deze zomer Leonie De Vrieze (Guldensporencollege Kaai Kortrijk) en Miro Cnops (Freinetatheneum De Wingerd Gent) deel. Zij worden begeleid door mevrouw Marleen Van Strydonck.

De openingsceremonie is achter de rug. Kijk snel op photos.ibo2019.org/day1/ of op youtube.

  

 

 

 

Ervaring 2018

In de zomer van 2018 namen 261 jongeren uit de ganse wereld het tegen elkaar op in Teheran te Iran. Ons team behaalde mooie resultaten. De 2 Waalse jongeren (Zelda en Lucas op de foto) ontvingen beide een certificaat van verdiensten. Bekijk hieronder de video van Wout en Pieter die hun wedervaren vertellen van hun avontuur of klik hier voor meer info.