Tweede ronde Vlaamse Fysica Olympiade op 11 februari 2015 van 15 tot 18 uur.

Resultaten informatie

De schoolverantwoordelijken kunnen vanaf 27 februari 2015 de resultaten van hun leerlingen opvragen door zich op de website aan te melden met de reeds eerder ontvangen toegangscode. 

Aantal geplaatste deelnemers: 362

Effectieve deelnemers: 296 

Aantal deelnemende scholen: 139

Cesuur: 72,41%. 

Overzicht van de 14 finalisten: klik hier om de namen te raadplegen.

De finale gaat door op zaterdag 25 april 2015. Zij worden persoonlijk uitgenodigd voor de stagedagen ter voorbereiding van deze finale en de finale zelf. Voor informatie over de stagedagen, klik hier.

(Klik op de grafiek om te vergroten)

      
Gemiddelde score 45,15%
   
Standaard afwijking     14.62
   
Minimum score 13,79%
   
Maximum score 93,10%
   
Aantal deelnemers 296

 

Vragen en Oplossingen

Het comité van de Vlaamse Fysica Olympiades stelt enkel de antwoorden van de tweede ronde ter beschikking. Deze kunt hier opvragen.

In de wedstrijdbrochure kunt u de te kennen leerstof voor de tweede ronde terugvinden.

  

Deelname

In totaal behaalden 362 leerlingen de cesuur van 60/96. Hun leraren bevestigen hun deelname aan de tweede ronde Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dit vóór 5 februari 2015.

Alle communicatie in verband met de tweede ronde verloopt via hun schoolverantwoordelijke fysica. De uitnodigingen met de exacte locatie waar de proef doorgaat worden begin februari naar hen verstuurd per e-mail.

De schoolverantwoordelijken fyscia kunnen door aan te melden op deze website onder de knop "Inloggen" (op de home page) zien wie zich plaatste en wat de individuele scores zijn van hun leerlingen. (Graag een seintje wanneer de locatie niet correct is.)

  

Locaties

Klik hier om de verschillende locaties te raadplegen.